100. Yılında Cumhuriyet Sergisi

Değerli Fotoğrafseverler

2023 Yılı Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.Yılı. 

Bu özel yılda Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Yönetim Kurulu olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında Türkiye’de fotoğraf sanatındaki başarılı çalışmaların ve günümüz fotoğrafının kayıt altına alınması amaçlanmaktadır.

Cumhuriyetimize ve Kurucularına bir saygı duruşu amacıyla organize edilen bu özel serginin, konusu serbest olması ile tüm fotoğrafçıların üretimini özgürce paylaşması ile bir “prestij” fotoğraf sergisi olması için sizlerin desteği ile bu yıl dördüncüsü düzenlenerek geleneksel hale gelecektir.

Amatör ve profesyonel olarak fotoğrafa gönül vermiş her fotoğrafçının katılabileceği bu serginin -tek ödülü- Cumhuriyetimizin yaşı kadar sayıda fotoğraf arasına seçilme onurudur.  

Bu fikirle bu yıl da Cumhuriyetimizin 100. Yılında da 100 Fotoğrafla şükranlarımızı sunacağız. 

TFSF Yönetim Kurulu adına bize bu özgürlüğü sağlayan hergün kıymetini artarak anladığımız başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyetimizin kurucularına bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu özel sergiye katılım için üyelerinizi ve Türkiye'de tanıdığınız tüm fotoğrafçıları bilgilendirmenizi rica ediyor, sergi katılım şartlarını aşağıdaki bağlantıda sizlerle paylaşıyoruz.

https://tfsfonayliyarismalar.org/tr/yarisma/detay/tfsf-cumhuriyet-sergisi-2023-tr