2022 TFSF Ödülü Eczacıbaşı Holding YK Başkanı Sn. Bülent ECZACIBAŞI'na verildi.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF)'nin  her yıl, bir önceki yılda fotoğraf alanında katkı sağlamış, başarılı bulunmuş, yaşayan kişi ve aktif kurumlara takdim ettiği 2022 TFSF Ödülünün verildiği kurumlar arasında Eczacıbaşı Holding de bulunmaktaydı. 

Herhangi bir maddi içeriği olmayan ve onursal bir şükran belgesi mahiyetinde verilen bu özel ödül, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Bülent Eczacıbaşı'na federasyonumuzun yönetim Kurulu Üyesi Şevki Silan tarafından Sn. Eczacıbaşı'nın ofisinde takdim edildi. 

Sn. Bülent Eczacıbaşı ödül ile ilgili olarak Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri başta olmak üzere katkısı olan herkese teşekkürlerini iletmiştir. 

Ödül takdiminin hemen akabinde federasyonumuza özel bir mektup göndermiştir. 

Mektubunda bu denli özel bir ödülü almanın mutluluk verici olduğunu, şirketinin fotoğraf kitaplarına verdiği emeğin TFSF'nin ödülüyle taçlandırılmasının kendilerini onurlandırdığını ve motivasyonlarını arttırdığını söylemiş, teşekkürlerini ve selamlarını gönderdiğini belirtmiştir.

Aynı mektubunda 2022 yılı ödülünün "Yeniyıl Fotoğraf Kitabı" serileri nedeniyle, şirketlerine layık görülmesi nedeniyle de ayrıca için içten teşekkürlerini göndermiştir.