21. FIAP Doğa Bienali 2022 Türkiye Açılış Seremonisi

Değerli Fotoğraf Dostlarımız,

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu olarak bu hafta sonu ve gelecek hafta başı TFSF’nin 20.ci Kuruluş Yılı etkinlikleri kapsamında önemli birkaç etkinliği peş peşe gerçekleştireceğiz.

İlki; 4 Şubat 2023 Cumartesi günü Adana’da saat 17:00 da Yüreğir Kültür Merkezinde TFSF organizasyonu ve Aladağ Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleştirilen 21.FIAP Doğa Bienali 2022-Türkiye’nin açılış seremonisi. FIAP Başkan Yardımcısı Joan Burgues Martisella’nın de bizzat katılımı ile gerçekleşecek bu etkinlikte TFSF Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulunacaklardır. 

Tüm bölge dernek üyelerimizi ve fotoğraf dostlarımızı bekliyoruz. 

TFSF’nin 20.ci kuruluş Yılı etkinlikleri kapsamında ikinci önemli etkinliğimiz ise bu kez Balıkesir’de. 

6 Şubat günü saat 18:00 de TFSF üyesi ve kısa adı BASAF olan Balıkesir Fotoğraf Sanatı Derneğinin Fotoğraf Müzesi Galerisinin “TFSF Zincir Galeri” sistemine katılması ve “FIAP Sergi Salonu” seçilmesinin plaket törenini Yönetim Kurulu üyelerimiz ve FIAP Başkan Yardımcısı, Galeriler Direktörü Joan Burgues Martisella’nın da katılımı ile gerçekleştireceğiz. Balıkesir’de düzenlenecek bu törenin açılış sergisi de 21.FIAP Doğa Bienali 2022-Türkiye olacaktır. Böylelikle ilk kez bir bienalin seremonisi ve sergisi iki farklı kentte peş peşe açılacak ve ardından diğer TFSF Zincir Galeri sisteminde Türkiye genelinde dolaştırılmaya başlanacaktır. Basaf’ın “FIAP Exhibition Center” unvanı verilen bu galerisi SSS-Konya ve TFSF-Ankara galerilerinden sonra Türkiye‘nin üçüncü, TFSF’nin ikinci uluslararası unvanlı galerisi olacaktır. Balıkesir’e ve BASAF’a hayırlı olmasını dileriz.

Sevgi ve saygılarımızla

TFSF Yönetim Kurulu