ÇINARLARIMIZ Konulu Fotoğraf Etkinliği Sonuç Bildirimi

19 Nisan 2020

Değerli Fotoğraf Dostları,

Covit-19 salgını nedeniyle zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde görevli olanlarımız dışında birçoğumuz evde bulunmaktayız. Bu günlerin de geçeceğine ve keyifle fotoğraf çekimlerine devam edebileceğimize inanıyoruz. Bu nedenle 13 Nisan 2020’den başlayarak her hafta belirlediğimiz bir konuda Instagram üzerinden “Fotoğraf Paylaşım Etkinliği” düzenledik.

İlk haftanın konusu “ Çınarlarımız “ idi. Toplumumuzun hafızası, tecrübesi, önemli değerleri, yaşlılarımız idi. İlgi çok güzel oldu, kısa zamanda 1189 fotoğraf geldi. TFSF Yönetim Kurulu üyesi Deniz Aydemir’in seçiciliği ile başarılı bulunan 10 kişiye, “2019 TFSF ÖDÜLÜ” sahibi ESPAS yayınlarının bir fotoğraf kitabı TFSF tarafından adreslerine gönderilecektir.

Fotoğraflarını haber ekinde göreceğiniz, “ÇINARLARIMIZ” konulu fotoğraf etkinliğinde başarılı olarak seçilen soy isimlerine göre alfabetik olarak sıraladığımız bu on isim şunlar :

  • Hürriyet AKIN / İSTANBUL
  • Turan ARAS / BURSA
  • Mehmet ASLAN / Antakya - HATAY
  • Uğur  BULUT / GÜMÜŞHANE 
  • Bülent DURTAŞ /İZMİR
  • Celal ERDEM / İZMİR
  • Mine Evren ERTUĞRUL / İSTANBUL
  • Hilal KAHYA  / İSTANBUL
  • Evrim SÖNMEZ / SİNOP
  • Tacettin YÜKSEL / İSTANBUL

Kendilerini katılımları ve başarıları için kutluyoruz.

20-25 Nisan 2020 tarihleri arasında (25 Nisan saat 23:00’e kadar) instagramdaki konu başlığımızı “Çocuklar ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak belirledik. “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” haftasında evlerinde ve koruma altında olan çocuklarımızın coşkularını cıvıltılarını fotoğraflarla yaşamaya çalışacağız. Onlar bizim geleceğimiz, umudumuz. Onların ve kendimizin sağlığını korumak amacıyla hepimiz evlerimizdeyiz ama gerek evdeki yavrularımızı, yeğenlerimizi, torunlarımızı fotoğraflayarak gerek arşivlerimizde bulunan çocuk fotoğraflarımızı gözden geçirerek bu haftayı da fotoğrafla dolu dolu geçirebiliriz.  Bu hafta bu konu ile ilgili fotoğraflarınızı paylaşmanızı, internet ortamını bayram yerine döndürmenizi bekliyoruz.

Bu hafta ve bu konu ile ilgili olarak birlikte kullanacağınız hashtagler:   #tfsf23nisan, #tfsf_official, @tfsf_official

Konu ile ilgili başarılı 10 fotoğrafı belirleyecek TFSF YK üyemiz : Cengiz Han GÜNESEN / KASK – KOCAELİ Fotoğraf Sanatı Derneği – TFSF YK Saymanı 

Lütfen bu bilgileri dernek üyelerinizle ve fotoğrafçı dostlarınızla paylaşınız.

TFSF YÖNETİM KURULU OLARAK SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ

cinarlarimiz-etkinlik-hurriyet-akin

cinarlarimiz-etkinlik-turan-aras

cinarlarimiz-etkinlik-mehmet-aslan

cinarlarimiz-etkinlik-ugur-bulut

cinarlarimiz-etkinlik-bulent-durtas

cinarlarimiz-etkinlik-celal-erdem

cinarlarimiz-etkinlik-mine-evren-ertugrul

cinarlarimiz-etkinlik-hilal-kahya

cinarlarimiz-etkinlik-evrim-sonmez

cinarlarimiz-etkinlik-tacettin-yuksel