FIAP ve TFSF Başkanları Diyarbakır Valisi’ne konuk oldu.

FIAP ve TFSF Başkanları Diyarbakır Valisi’ne konuk olup, görüş alışverişinde bulundular.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince düzenlenen “Diyarbakır İki Gözüm 4 Mevsim Fotoğraf Yarışması”nın seçici kurul toplantısı nedeniyle kentte bulunan FIAP Başkanı Riccardo Busi ve TFSF Başkanı Dr. Sefa Ulukan yarışma sonuçlarının açıklandığı törende Diyarbakır Valisi Sayın Ali İhsan Su ile sohbet etme imkanı buldu.

Yarışma sonuçları açıklanmadan önce Sayın Vali Ali İhsan Su tüm jüri üyelerine kentin tarihsel özellikleri hakkında bilgiler paylaştı, emekleri için teşekkür etti. Keyifli geçen sohbet sırasında TFSF Başkanı Dr. Sefa Ulukan Sayın Vali Ali İhsan Su’ya TFSF hakkında bilgilendirme yaptı ve TFSF yönetimi adına fotoğrafa verdikleri destek için teşekkür ettikten sonra kendisine FIAP Başkanını takdim etti. FIAP Başkanı Riccardo Busi FIAP hakkında Vali Ali İhsan Su’ya bilgilendirdikten sonra FIAP’ın özel “dostluk plaketi”ni takdim etti. 

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su daha sonra yarışma jürisine, FIAP, TFSF başkanlarına hatıra armağanlarını verdi ve yarışma sonuçlarını basına açıkladı.