Fotoğraf Paylaşım Etkinliği - Çocuklar ve 23 Nisan Sonuç Bildirimi

Değerli Fotoğraf Dostları,

Covit-19 salgını nedeniyle zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde görevli olanlarımız dışında birçoğumuz evde bulunmaktayız. Bu günlerin de geçeceğine ve keyifle fotoğraf çekimlerine devam edebileceğimize inanıyoruz. Bu nedenle 13 Nisan 2020’den başlayarak her hafta belirlediğimiz bir konuda Instagram üzerinden “Fotoğraf Paylaşım Etkinliği” düzenledik.

20-25 Nisan 2020 tarihleri arasında instagramdaki konu başlığımızı “Çocuklar ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak belirledik. “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” haftasında evlerinde ve koruma altında olan çocuklarımızın coşkularını cıvıltılarını fotoğraflarla yaşatmaya çalıştık ve kısa zamanda 766 fotoğraf geldi. İnternet ortamını bayram yerine döndürenler arasından başarılı 10 fotoğrafı belirleyen TFSF YK üyemiz : Cengiz Han GÜNESEN  ( KASK – KOCAELİ Fotoğraf Sanatı Derneği – TFSF YK Saymanı).

Başarılı olarak seçilen soy isimlerine göre alfabetik olarak sıraladığımız bu on isim şunlar :

Hürriyet Akın / İSTANBUL 

Esra ATÇI  / AYDIN

YALÇIN ÇİFTÇİ / GAZİANTEP

Ahmet DURMUŞOĞLU/ İSTANBUL 

Ruta GUNDAY / ORDU 

Şaban OK / KAYSERİ

Levend Aybars ÖZDEMİR / ÖDEMİŞ 

Ragıp SARI / KAHRAMANMARAŞ

Ömer ŞAHİN / İSTANBUL

Tunay TEPE / BARTIN

Kendilerini katılımları ve başarıları için kutluyoruz.

Yaklaşan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü de içine alan 27 Nisan – 3 Mayıs haftası  “TFSF Fotoğraf Paylaşım Etkinliği”ni  Corana virüs salgınına rağmen üretime ve çalışmaya devam eden işçisinden memuruna, sağlıkçısından maden işçisine, kargocusundan market çalışanına yani milletimizin refahı, sağlığı ve huzuru için tüm alın teri dökenleri saygı ile anıyor ve bu haftanın konusu “EMEK, EMEKÇİ ve DAYANIŞMA” fotoğraflarınızı bekliyoruz. Bu hafta ve bu konu ile ilgili olarak birlikte kullanacağınız hashtagler:  

#tfsf_emek, #tfsf_1Mayıs, @tfsf_official olarak belirlenmiştir.

Konu ile ilgili başarılı 10 fotoğrafı belirleyecek TFSF YK üyemiz : Tülay EMEK / BEYFOTODER- İstanbul Beylikdüzü Fotoğraf  Derneği Başkanı – TFSF YK Üyesi

Lütfen bu bilgileri dernek üyelerinizle ve fotoğrafçı dostlarınızla paylaşınız.

TFSF YÖNETİM KURULU OLARAK SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ