Kitaplar geldi..

TFSF Desteği ile ESPAS Yayınları Tarafından basılan yeni bir kitap daha hazır!

Değerli Fotoğrafseverler,

TFSF Desteği ile ESPAS Yayınları tarafından baskısı yapılan kitaplara yeni bir kitap ekleniyor. “2021 TFSF Ödülü”  sahibi değerli hocamız Levend Kılıç’ın “Fotoğraf Tarihinin Bozguna Uğrayan Oyunu” isimli kitabı basıldı.

Baskısı tamamlanan bu özel kitabı kısa bir süre için, piyasada satışa sunulmadan, ilan edilecek satış fiyatının altında özel fiyatla TFSF üzerinden edinmeniz mümkün. 

KİTAP BEDELİ: ( Kısa bir süre için)

Bireysel taleplerde karşı ödemeli kargo ile gönderilecektir!

Yayınevi etiket satış fiyatı 100 TL, TFSF özel fiyatı 65 TL+ kargo

Dernek veya toplu taleplerde (en az 10 kitap) kargo bedelini TFSF karşılayacaktır.

NASIL TEMİN EDECEKSİNİZ?

1: Edinmek istediğiniz sayıda kitap bedelini  “TFSF İktisadi işletmesi IBAN No: TR13 0006 2000 1300 0006 2953 31 - Garanti Bankası “ IBAN adresine gönderip ve açıklama kısmına “Kitap bedeli” ibaresi ile “Adınız ve soyadınızı “ yazın.

2:Daha sonra [email protected] adresine “adınız soyadınız, TC'niz ve istediğiniz kitap adetleri, iletişim için gsm numaranızı ve kargo adresinizi” içeren bir mail atmanız yeterli.

3: Dekont ve mail elimize ulaştığında, kontrol edilip size “siparişiniz alındı” maili gelecektir.

4: Kitap baskıdan çıkıp yayınevinden bize ulaştığı an dilediğiniz kargo adresine ulaştırılacaktır. 

KİTAP HAKKINDA:

Fotoğraf Tarihinin Bozguna Uğrayan Oyunu

Yazar:  Levend Kılıç

ESPAS Yayınları

Ebat: 11,5X18,5 Toplam 132 sayfa 

Levend Kılıç bu kitabında fotoğraf için; Yığınların Ahmaklığı, Optik Bilinçdışı, Zamanı Mumlayan Araç, Mekanik Işık Birikintisi, Duvarsız Genelev diyen düşünürlerin bu sözlerini konu alan yazıların ve düşüncelerini değerlendiriyor.

Yazarın diğer kitapları gibi bu çalışması da başvuru kaynağı niteliğinde. Okuyucuya fotoğrafın resmetme tekniğinin şimdisi, zaman gücünü, modernleşme ve post modernleşme dönemlerindeki durumunu sunuyor.

Fotoğraf: Tarihin Bozguna Uğrayan Oyunu’nun her konusu sadece alanın uzmanları için değil fotoğrafın yaşamdaki yerini anlamak isteyen her okuyucu için kaleme alınmış. Ele aldığı konular karmaşık, ancak kitap ustalıkla yazılmış… Kolay anlaşılır yapısı fotoğrafın son derece zengin dünyasını sunuyor.

LEVEND KILIÇ HAKKINDA:

Levend Kılıç 1953 yılında Eskişehir’de doğdu. 1976 yılına Ankara Üniversitesi SBF Basın ve Yayın Yüksekokulu’nu bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi’nde; Fotoğraf, Medya Estetiği ve Uzaktan Eğitim konularında uygulamalı ve akademik çalışmalarını sürdürdü; 1985’de doktorasını tamamladı. 1988’de doçent ve 1993’de profesör oldu. 

Akademi alanıyla ilgili yayınlanmış eserleri şunlardır: Görüntü Estetiği, Video Sanatı: Eleştirel Bir Bakış, Fotoğrafa Başlarken, Fotoğraf ve Sinemanın Toplumsal Tarihi, Fotoğraf Kültürü, Fotoğraf ve Sayısal Görüntü Terimleri Sözlüğü, Işıkla Resmetme Terimleri.

Bunların dışında; Anılarda Eskişehir, Eskişehir Kent Kitabı, Heykellerle Yaşayan Üniversite, Meslekte Kırk Yıllıklar: Eskişehir’in Esnaf ve Zanaatkârları, Avare Adımlarla Eskişehir Levend Kılıç’ın Eskişehir konusundaki anılmaya değer yapıtlarıdır.

Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi’nde Görüntü Estetiği, Optik Bakış, Video Sanatı konularında lisansüstü dersler vermekte olan Levend Kılıç, TEGV Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti üyesidir. Ayrıca Eskişehir Fotoğraf Sanatı Derneğinin kurucularından olup Onursal Başkanıdır.

İlgili Sanal Hesaplar:

Levent Kılınçın Facebook hesabı: El Baskısı Siyah Beyaz      İnstagram hesabı: el_baskisi_siyah_beyaz

Espas Facebook hesabı: Espas Kitap     İnstagram hesabı: espas_sanat_kuram

Facebook hesabı: Hüseyin Yı                      İnstagram Hesabı: espashuseyin