''Memleketimden Görsel Hikayeler'' Projesi Web Sayfası Paylaşıma Sunuldu

"Memletimden Görsel Hikayeler" projesi Ekim 2017 tarihinde duyurulmuş geniş bir katılımcı ile çalışmalar başlanmıştır. Bölgesel toplantılar yapılarak, katılımcılarla birebir görüşmeler yapan Özcan YURDALAN, Aykan ÖZENER ve Yusuf ASLAN, editoryal bakış açıları ile projeleri yönlendirilmiş aynı zamanda fotoğraf projesi çalışmaları konusunda katılımcıları bilgilendirmişlerdir.

Türkiye'nin görsel hafızasına katkıda bulunacak olan "Memletimden Görsel Hikayeler" projesi sanal ortamda sizlerle buluşmaya hazır.

Yapılan 50 toplantı, yorumlanan yaklaşık 7200 fotoğraf ve emeklerin karşılığında TFSF tarafından koordine edilen "Memletimden Görsel Hikayeler" projesi artık sona ulaştı. MGH projesinin ürünlerinin paylaşıldığı mgh.tfsf.org.tr web sitesi, 7 Haziran 2020 tarihinde proje koordinatörü Sefa ULUKAN ve proje editörleri Özcan YURDALAN, Aykan ÖZENER ve Yusuf ASLAN katılımıyla gerçekleşen TFSF Youtube kanalındaki canlı yayınla fotoğraf camiasına sunulmuştur.

Projenin web sayfası mgh.tfsf.org.tr hem Türkçe hem de İngilizce olarak yayınlanmış böylece Türkiye ve diğer ülkelerdeki fotoğraf meraklılarına hitap edecek bir yapı oluşturulmuştur. 26 farklı dernekten 135 fotoğrafçının 10 tema altındaki 86 projesi web sitesinden incelenebilir.

MGH projelerine ulaşmak için lütfen mgh.tfsf.org.tr web sayfasını ziyaret ediniz. 

İlgili canlı yayının Youtube adresi : https://www.youtube.com/watch?v=9F78IOx6cYQ