SERGİ KATILIM ÇAĞRISI // 8. FIAP PHOTOMEETING // ASTURIAS – İSPANYA

Değerli Fotoğraf Dostlarımız,

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından TFSF’nin 20. Kuruluş yılı kutlamaları çerçevesinde yürütülen çalışmalardan birini daha sizlerle paylaşmak istiyoruz.

2023 yılı Haziran ayında İspanya'nın Astruias kentinde yapılacak olan 8. FIAP Photo Meeting’de organizasyon sorumlusu İspanya Fotoğraf Federasyonu ile yapılan görüşmeler sonrasında TFSF'nin 20 kuruluş yılı için Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun özel bir seçkiden oluşturulmuş basılı fotoğraf sergisi ile katılması kararlaştırılmıştır.

Uluslararası alanda ve geniş fotoğrafçı katılımının beklendiği bu etkinlikte TFSF’ye üye derneklerimizin üyelerinin çekmiş olduğu 30 başarılı fotoğraf ile Türkiye fotoğraf sanatından güncel bir kesitin sunulması amaçlanmıştır.

Ekte bilgilerinize sunduğumuz "katılım şartnamesini" üyelerinizle en kısa sürede paylaşmanızı rica eder, katılımlarınızın bizleri onurlandıracağını bildirmek isteriz.

Fotoğraflarının online (çevrimiçi) olarak gönderilmesi 28 Mart 2023 saat 23:00’a kadar TFSF'nin onaylı yarışmalar sayfasından üyelik ve fotoğraf gönderme yönergeleri takip edilerek gerçekleşecektir.

Katılımlar 21 Mart 2023 saat 10.00 itibariyle başlamıştır. Katılım şartnamesine ve diğer tüm detaylara federasyonumuzun aşağıda belirtilen onaylı yarışmalar sayfasından ulaşabilirsiniz.

https://tfsfonayliyarismalar.org/tr/yarisma/detay/8-fiap-photo-meeting-ispanya-tfsf-20-yil-fotograf-sergisi-tr

Katılımlarınızı bekleriz.

TFSF YÖNETİM KURULU

https://www.traditionrolex.com/40