"Temel Fotoğraf Bilgisi" İç Hizmet Semineri yoğun bir katılımla tamamlandı.

TFSF Dernek Eğitmenleri için "Temel Fotoğraf Bilgisi" İç Hizmet Semineri 30 Nisan pazar akşamı yoğun bir katılımla tamamlandı.

Federasyonumuzun Dernek Eğitmenleri için organize ettiği  "Temel Fotoğraf Bilgisi" İç Hizmet Semineri' 30 Nisan 2023 Pazar akşamı yönetim kurulu üyemiz ve eğitim birimi sorumlumuz Abdullah Sezgin'in önderliğinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Seminere, TFSF Başkanı Sefa Ulukan ve TFSF Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

TFSF Eğitim Birimi tarafından Derneklerimizin eğitimlerinde kullanabilmeleri için hazırlanan 20 saat kuramsal bilgilendirme ve çekim uygulamalarını içeren  “Temel Fotoğraf Bilgisi” programı 7 ana başlık altında, 2 ve 4 saatlik paketler halinde PowerPoint Sunumu olarak eğitmenlerimizle paylaşıldı. 

Bu seminerle amaçlanan Federasyonumuza bağlı derneklerimizin verdikleri fotoğraf seminerlerini birbiri ile eşdeğer, belirli konuları kapsayan bir hale getirmek ve özellikle bu konuda desteğe gereksinim duyan genç Derneklerimize katkı ve destek sağlamaktır.

Katılan eğitmenlerin ve dernek yöneticilerinin, hazırlanan programın çok faydalı olacağını düşündüklerini belirttikleri seminer 2,5 saat sürdü ve iyi dileklerle son buldu.

TFSF YÖNETİM KURULU