TFSF KUPASI 2023 SONUÇLANDI

Bu yıl altıncısı düzenlenen sadece TFSF’ye üye derneklere açık organize edilen TFSF KUPASI 2023 yapılan iki aşamalı seçici kurul değerlendirilmesi ile sonuçlandı. Derneklerin 10 Fotoğraflık konu bütünlüğü içeren “Takım” yarışmasının seçici kurul üyeliğini bu yıl Prof. Dr. Emre İKİZLER, Yusuf ASLAN ve  Hikmet YILMAZ yaptı. Yapılan değerlendirmede sıralama şu şekilde oldu:

ALTIN MADALYA – SUFOD Sualtı Fotoğrafçıları ve Filmcileri Derneği

GÜMÜŞ MADALYA – FOTONO 21 Fotono21 Fotoğraf Derneği

BRONZ MADALYA – GAFSAD Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği

MANSİYON – KONFAD Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği

MANSİYON – MFD Mersin Fotoğraf Derneği

MANSİYON – SALFOD Salihli Fotoğraf Derneği

 

Aynı fotoğrafların bu kez tekil olarak değerlendirildiği “Bireysel Bölüm” de ise Ali Rıza AKALIN,  Prof.Dr.Mehmet KOŞTUMOĞLU ve Haluk Arda OSKAY seçici kurul görevini üstlendi. Yapılan değerlendirme sıralama şu şekilde oldu.

ALTIN MADALYA – Trabzon Fotoğrafevi / Erol KURT 

GÜMÜŞ MADALYA – ARKAPLAN Arkaplan Fotoğraf Derneği  / Fatma GÖK SALT

BRONZ MADALYA – DEFSAD Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği / Murat İLHAN

MANSİYON – KASK Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği / Esra ASLAN

MANSİYON – MFD Mersin Fotoğraf Derneği / Kıymet GÜNDOĞDU

MANSİYON – SUFOD Sualtı Fotoğrafçıları ve Filmcileri Derneği / Aslı ERTEKİN 

TFSF KUPASINI kazanmak için takım halinde 3 kez birincilik alınması şartına ek olarak yönetim kurulumuz bu yıldan itibaren 3 kez ödül grubuna kalan yani “altın, gümüş, bronz veya mansiyon” alan derneklere “BRONZ BAŞARI BELGESI”, 6 kez ödül grubuna kalan gruba “GÜMÜŞ BAŞARI BELGESİ” ve 9 kez ödül grubuna giren gruba ise “ALTIN BAŞARI BELGESI” vermeye karar vermiştir. 

Bu kapsamda BUFSAD Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği 1 Altın, 1 Gümüş ve 1 Bronz Madalya ile, GAFSAD Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği 1 Gümüş, 2 Bronz Madalya ile, GFSD Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği 1 gümüş, 2 mansiyon ile, MFD Mersin Fotoğraf Derneği, 3 mansiyon ve bu yılın birincisi SUFOD Sualtı Fotoğrafçıları ve Filmcileri Derneği  ise 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile bu yılın “BRONZ BAŞARI BELGESI”ni almaya hak kazanan dernekler olmuştur.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu  Yönetim Kurulu olarak başta seçici kurul üyelerimiz olmak üzere katılan tüm derneklere ve üyelerine teşekkür eder, başarılı olan derneklerimizi ve üyelerini gönülden tebrik ederiz.

https://sonuc.tfsfonayliyarismalar.org/tr/yarisma-sonuc/sonuc/tfsf-kupasi-2023-tr