''TFSF Yarışma Temsilcisi İç Hizmet Semineri'' 09 Nisan 2023 günü gerçekleşti.

Değerli Fotoğraf Dostlarımız,

Bildiğiniz gibi TFSF Yönetim Kurulu'nun aldığı karar gereğince, Türkiye genelinde yarışma temsilcisi ihtiyacını karşılamak üzere üye derneklerimizden fotoğraf yarışmalarında TFSF yarışma temsilcisi görevini yapabilecek nitelikte adayların bildirilmesi istenmişti. 

09 Nisan 2023 Pazar günü saat 20:30 da hali hazırda görevlerini sürdüren temsilcilerimiz ve aday olan temsilcilerle birlikte TFSF Yarışma Temsilcisi İç Hizmet Seminerimizi Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirdik. 

Hizmet Semineri 54 kişinin katılımı ile gerçekleşti. TFSF Yönetim Kurulu Başkanı Sefa ULUKAN' ın açılış konuşmasıyla başlayan seminer, temsilcilerden sorumlu Başkan Yardımcımız Cengiz Han GÜNESEN' in Temsilcilik görevi ile ilgili genel bilgilendirmesi ile devam etti. TFSF online yarışmalar bilişim sorumlumuz Çağdaş SAYGILI'nın Sistem web arayüz kullanım panelini adım adım uygulamalı olarak anlatımı ile birlikte fotoğraf yarışması birim sorumlularımızdan Duygu Nazire KAŞIKÇIı' nın yarışmalar ve sistem ile ilgili açıklamaları katılımcılar tarafından ilgi ile izlendi. 

Bundan sonraki süreç hakkında da bilgi verilerek katılımcılardan gelen sorular da yanıtlandı. Bilgilendirme ve eğitim seminerimize katılan temsilcilerimiz ve temsilci adaylarımız memnuniyetlerini belirterek bu tür eğitim çalışmalarının devamını istediklerini belirttiler. Ardından iyi dilek ve temennilerle toplantıya son verildi. 

Eğitim seminerimize katılan tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.

 

Sevgi ve Saygılarımızla 

TFSF YÖNETİM KURULU