‘Türkiye’nin Renkleri’ fotoğraf sergisinin üçüncüsü Diyarbakır'da açıldı.

Değerli Fotoğrafseverler

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) ile Ergani Belediyesi işbirliği ve katılımcı derneklerin işbirliğiyle düzenlenen ‘Türkiye’nin Renkleri’ fotoğraf sergisinin üçüncüsü 22 Ağustos 2023'te Diyarbakır Şehit Yasin Börü Macera Parkında açıldı. 

Ülkemizin kültürel ve tarihi değerlerinin tanıtılması amacıyla organize edilen ve 7 coğrafi bölgenin fotoğraflarından oluşan "Türkiye’nin Renkleri" fotoğraf Sergisinin ilki İç Anadolu Bölgesi derneklerinin katılımıyla ve İç Anadolu Bölgesi fotoğraflarıyla başlamış ve ikincisi Karadeniz bölgesini ile devam etmişti.

“Türkiye’nin Renkleri “ fotoğraf serginin üçüncüsü ise 22.08.2023 tarihi itibari ile Şehit Yasin Börü Macera Parkında izleyicinin beğenisine sunuldu.

Katılım sağlayarak sergiye destek olan derneklerimize ve üyelerine teşekkürlerimizi iletiyoruz. 

Katılımcı Dernekler;

Afyon Frig Fotoğraf Derneği,                                             

Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği                                              

İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği

Marmaris Fotoğraf Dostları Derneği

Salihli Fotoğraf Derneği

Sergide fotoğrafları yer alan sanatçılar;

Ali Uysal,  Sevgin Cingöz, Ayses Uygan, Ercan Fırat, Oğuz M. Sönmez, Cuma Yurtseven, Mikdat Besni, B. Melda Ürkmez, Mehmet Çakır, Erol Özdayı, Hüseyin Çelik, Koray  M. Ürkmez, Nurten Erdal, Okyar Atilla, Önder Köktürk, Ümmü Kandilcioğlu, Tayfun Mavi, Ufuk Urgun, Hüseyin Şalış, Emine Bozan, Ercan Öztürk, Funda Öztürk, Meliha Aladağ, Oya Çelik

 

TFSF YÖNETİM KURULU