YEŞİLAY ve TFSF Farkındalık Amacıyla bir Protokole imza attı.

Değerli Sanatseverler

Geçtiğimiz hafta Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu TFSF Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dr. Sefa Ulukan, TFSF Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kılıçoğlu ve Federasyonumuzun Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Hikmet Yılmaz, Yeşilay'ın İstanbul'daki Genel Merkezinde Kurumun Genel Müdürü Sn. M. Nurullah Atalan'ı makamında ziyaret etti. 

Yeşilay ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) arasında 2023 yılında imzalanan protokole istinaden; ilk aşamada insan onurunu ve saygınlığını temel alan, toplumu ve gençliği ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için çalışmak, milli ve ahlaki değerleri gözeterek ve bilimsel metotlar kullanarak tütün(sigara), alkol, uyuşturucu madde, teknoloji, kumar vb. bağımlılıklarla mücadele etmek ve farkındalık yaratmak amacıyla YEŞİLAY ULUSLARARASI BAĞIMLILIKLA MÜCADELE FOTOĞRAF YARIŞMASI yapılması ve seçilen fotoğraflardan bir fotoğraf sergisi organize edilmesine karar verildi. 

Tüm fotoğrafçılara açık gerçekleşecek olan yarışmanın takvimi yakın zamanda Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu - Onaylı Yarışmalar (tfsfonayliyarismalar.org) sayfasında, sosyal medya hesaplarında ve mail gruplarında paylaşılacaktır.

TFSF Yönetim Kurulu