22 April 2020 00:01

Eric Lafforgue ''Kuzey Kore/North Korea'' Fotoğraf Sergisi

Fransız fotoğraf sanatçısı Eric Lafforgue’un çocukluk döneminde başlayan uzak ülkeleri ve şehirleri gezip keşfetmeye olan ilgisi henüz 10 yaşında bugün bile seyyahların ilgisini çeken Yemen, Etiyopya ve Somali bölgesine ailesi ile yaptığı seyahat ile başlamıştır.

1964 yılında doğan Laffourge’nin çocuk yaştaki fotoğraf sanatı ile ilgisi olmayan çocuk yaştaki seyahati kendisi için rastlantı eseri olsa da seyahatlerle dolu bir yaşantının onun hayatında yer etmesine yetmiştir.

muştur. çok genç miştir. o zaman farkında olmadan yolları ünlü seyahat yazarlarından retracing ailesiyle Cibuti, Etiyopya ve Yemen, seyahat geçirdi. Bir fotoğrafçı olarak 2006 yılında oldukça geç başladı. Ama onun başarı şaşırtıcı hızlı olmuştur. Yakında ilk onun fotoğrafları Flikr sitesinde gönderdikten sonra profesyonel komisyon almaya başladı ve ile sadece birkaç yıl içinde o dünyanın en iyi seyahat fotoğrafçılar biri olarak kabul için geldi. Belki de Kuzey Kore, Papua Yeni Gine ve Etiyopya kabilelerin üzerine çalışmaları en iyi bilinmektedir. 2008 Yılında, insanların Papua çalışmaları Perpignan prestijli vize fotoğraf gazeteciliği festivalinde görüntülenirdi.  Eric Lafforgue, seyahat ve onun Buluşmaları Web Paylaşımı onun çoğu zaman harcıyor. O ziyaretler ve özellikle ilgi bölgeler veya po yerler hakkında tutkulu olduğunu... 1964 Doğumlu, Eric Lafforgue, Toulouse, Fransa'da yaşıyor. Beri o genç bir çocuktum o hayran tarafından çok uzak ülkeler ve seyahat olmuştur. Sadece on yaşında o zaman farkında olmadan yolları ünlü seyahat yazarlarından retracing ailesiyle Cibuti, Etiyopya ve Yemen, seyahat geçirdi. Bir fotoğrafçı olarak 2006 yılında oldukça geç başladı. Ama onun başarı şaşırtıcı hızlı olmuştur. Yakında ilk onun fotoğrafları Flikr sitesinde gönderdikten sonra profesyonel komisyon almaya başladı ve ile sadece birkaç yıl içinde o dünyanın en iyi seyahat fotoğrafçılar biri olarak kabul için geldi. Belki de Kuzey Kore, Papua Yeni Gine ve Etiyopya kabilelerin üzerine çalışmaları en iyi bilinmektedir. 2008 Yılında, insanların Papua çalışmaları Perpignan prestijli vize fotoğraf gazeteciliği festivalinde görüntülenirdi.  Eric Lafforgue, seyahat ve onun Buluşmaları Web Paylaşımı onun çoğu zaman harcıyor. O ziyaretler ve özellikle ilgi bölgeler veya po yerler hakkında tutkulu olduğunu...